Bij een CV installatie zijn twee dingen van belang: het aanschaffen van de juiste CV ketel en het juist installeren van de CV ketel. Klis Installatietechniek kan u hierbij helpen en ervoor zorgen dat u in een prettig klimaat thuis kunt wonen. Klis Installatietechniek heeft een ervaren installateur die u nieuwe CV ketel vakkundig kan installeren. Door zijn deskundigheid kan hij u ook goed adviseren en informeren over welke CV ketel u het beste kunt aanschaffen. Een CV ketel aanschaffen is vaak een aanschaf voor de lange termijn waardoor het belangrijk is dat de CV ketel ook aan uw wensen voldoet. Afhankelijk van uw woning, de situatie en uw woonwensen wordt er een passend verwarmingsadvies op maat gegeven. Wij adviseren u enkel en alleen kwalitatief goede CV ketels. Naast een goede kwaliteit is het van belang dat de ketel vakkundig en goed geïnstalleerd wordt zodat eventuele problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Een goede installatie is belangrijk om de levensduur van uw ketel te optimaliseren en uw energieverbruik niet onnodig te laten toenemen. Dit scheelt u weer in onnodige kosten.

Indien Klis Installatietechniek de CV ketel bij u geplaatst heeft, kunnen we ook het onderhoud van de CV ketel verzorgen. Regelmatig onderhoud van u CV ketel is van belang om zo optimaal en zo lang mogelijk probleemloos gebruik te kunnen maken van uw ketel. Wanneer een CV ketel in optimale conditie blijft worden storingen, lekkages en hoge reparatiekosten voorkomen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we beoordelen of uw CV ketel en bijbehorend leidingwerk nog in orde is of aan vervanging toe is zodat onaangename verrassingen voorkomen worden.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het repareren of plaatsen van nieuwe radiatoren in uw woning.

Bent u opzoek naar een ervaren en deskundige installateur? Met meer dan 20 jaar ervaring is Klis Installatietechniek in de regio Rotterdam, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delft het bedrijf dat u zoekt. U bent bij ons verzekerd van een vakkundige en betrouwbare aanschaf en installatie van uw CV ketel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op.