Gasleidingen zullen met name gebruikt worden voor een gaskachel (zowel voor binnen als voor buiten), de centrale verwarming, warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen. Wat dacht u van een gaskachel op uw terras zodat u toch net wat langer warm buiten kunt zitten. Tegenwoordig zien we dit steeds meer bij zowel particulieren als bij bedrijven. In de horeca moet een gasinstallatie ook voldoen aan wettelijke voorschriften. Klis Installatietechniek is op de hoogte van deze wettelijke eisen.

Het aansluiten of repareren van gasleidingen zijn risicovoller dan alle andere leidingen in huis. Het is dan ook van belang dat het aanleggen, verleggen en aansluiten van gasleidingen goed worden uitgevoerd. Ga hier niet zelf aan beginnen als je er geen verstand van hebt want het verkeerd uitvoeren kan grote complicaties geven met alle gevolgen van dien. Veiligheid gaat voor alles. Klis Installatietechniek kan u hierbij helpen omdat we naast verstand van zaken ook beschikken over goed en adequaat gereedschap.

Bent u opzoek naar een ervaren en deskundige loodgieter? Met meer dan 20 jaar ervaring is Klis Installatietechniek in de regio Rotterdam, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delft het bedrijf dat u zoekt voor al u gasinstallaties. U bent bij ons verzekerd van vakkundig en betrouwbaar werk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op.