Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Of wilt u hier graag iets aanpassen? Klis Installatietechniek kan u hierbij helpen. Samen wordt er met u gekeken naar de mogelijkheden en naar uw wensen. Naar aanleiding hiervan krijgt u een passend advies. Ook kunnen we u helpen in het adviseren van badmeubels, kranen, toiletten, wastafels, badkuipen, douchecabines en andere sanitair meubelen. U kunt zelf u eigen sanitair kiezen welke past bij u stijl, interieur en uw portemonnee. Wilt u graag een moderne en strakke badkamer of toilet? Of bent u wat meer op leeftijd en moet het ook veilig en functioneel zijn? Denk hierbij aan geen opstapjes maar een inloopdouche of eventueel een mooi zitgedeelte in uw douche in plaats van de bekende plastic douchestoel. Of heeft u een groot gezin, wat dacht u dan van een dubbele wasbak? Of heeft u genoeg ruimte en houdt u van luxe? Wat dacht u dan van een dubbele regendouche zodat u heerlijk samen met uw partner kunt douche? Of bij een kleine ruimte kunnen we u adviseren hoe u het sanitair praktisch en functioneel kunt indelen. Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Bij Klis Installatietechniek kijken we verder dan alleen het aanleggen van leidingwerk en het plaatsen van het sanitair. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat uw huidige CV ketel niet meer geschikt is. Wij zullen dit eerlijk vooraf met u bespreken zodat we ook de gewenste service en kwaliteit kunnen bieden waar we garant voor staan.

Bent u opzoek naar een ervaren en deskundige loodgieter? Met meer dan 20 jaar ervaring is Klis Installatietechniek in de regio Rotterdam, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delft het bedrijf dat u zoekt voor al uw sanitaire voorzieningen. U bent bij ons verzekerd van vakkundig en betrouwbaar werk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op.