Stromend water op de punten in huis waar u dat wilt. Klis Installatietechniek kan deze klus voor u klaren. Met onze deskundige ervaring weten we precies wat wel en niet mogelijk is. Water voor de keuken, de badkamer, het toilet, de CV ketel, een buitendouche of een kraan in de garage, schuur of buiten? Het is allemaal mogelijk. Onze expert adviseert u graag over de mogelijkheden. Klis Installatietechniek maakt alle nodige waterleidingen en waterafvoeren. Ook indien u last heeft van druk verschil of te lage druk in uw waterleiding kunt u bij ons terecht. Op vakkundige wijze proberen we het drukverschil te verhelpen en indien nodig zal er een drukverhogingspomp geïnstalleerd worden zodat u meer druk en meer comfort ervaart bijvoorbeeld bij het douche.

Naast alle waterleidingen en -afvoeren levert en installeert Klis Installatietechniek alle sanitaire voorzieningen op vakkundig wijze. De sanitaire voorzieningen kunt u zelf uitkiezen. Houdt u van een luxe en moderne uitstraling of meer eenvoudig of klassiek? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen wat bij u past zowel qua smaak als qua budget. Klis Installatietechniek kan u hierin natuurlijk ook adviseren en kan u advies op maat geven. Het meeste stromende water in huis komt uit de kraan. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten kranen. Een kraan in de keuken moet aan hele andere eisen en wensen voldoen dat een toiletkraan. Wij helpen u graag bij het adviseren van een juiste kraan. Natuurlijk geldt dit ook voor andere sanitaire meubelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het wordt zoals u graag wilt. Een goede kwaliteit en service staan bij ons hoog bovenaan.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij het installeren van een onthardingsinstallatie. Dit zorgt ervoor dat er minder kalk in uw water terecht komt en hierdoor uw waterinstallaties minder/niet dichtslibben. Zo geniet u zelf van zuiverder drinkwater en gaan uw leidingen langer mee.

Bent u opzoek naar een ervaren en deskundige installateur? Met meer dan 20 jaar ervaring is Klis Installatietechniek in de regio Rotterdam, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delft het bedrijf dat u zoekt voor uw koud- en warmwaterinstallatie. Wij kunnen uw huidige leidingwerk aapassen of opnieuw aanleggen. U bent bij ons verzekerd van vakkundig en betrouwbaar werk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op.